Selasa, 13 Mei 2008

The RELIGION of The IGNORANT


Agama orang yang jahil. Satu ungkapan yang paling tepat untuk menggambarkan fahaman penyokong-penyokong Anwar Ibrahim yang taksub terhadap pemimpin mereka. Meskipun telah terbukti Anwar Ibrahim menyalahguna kuasa untuk mengugut mangsa-mangsa seks dan musuh politiknya, namun bagi pengikut Anwar beliau tetap menjadi idola dan sembahan mereka.
Di dalam kes Mahkamah di mana Anwar telah didapati bersalah dan dijatuhi hukuman penjara kerana kes liwat yang melibatkan Anees Munawar, Sukma, Azizan, Meor dan beberapa orang lelaki lain yang umum tidak ketahui seperti Hairany pensyarah university dan Ismail Harun seorang penganggur. Meskipun begitu, masih ramai yang tidak tahu kes Norlaila, seorang pekerja butik ternama, yang menjadi mangsa keserakahan nafsu bisexual Anwar.

"Anwar is a master of deceit and duplicity"
~ Dr Chandra Muzaffar

4 ulasan:

LANKOLA berkata...

fitnah lebih teruk dari membunuh,setakat suara sapa pun boleh buat.iNSAFLAH....sebelum terlambat.

Tanpa Nama berkata...

anwar taik..kalau diikutkan PAS lagi banyak buat fitnah..

sapa yg mula2 buat dakwaan anwar terbabit salah laku seks luar tabii?? mat sabu yang tuduh anwar masa anwar masih dlm umno.

paku dulang paku serpih..

aat @ paat berkata...

Mana ade anwar kne pnjara atas tuduhan liwat. 6 tahun dipenjara atas korupsi.. Tp tuduhan kedua iaitu liwat digugurkan kesnya.. Hadoiii sedara kaji lah betul2~
anda hanya merosakkn ummah!!!

Tanpa Nama berkata...

Sm la dgn karpal singh..barua yg kuarkan 50 dalil nape anuar x ble jd pdana mnteri....last2 jd barua anuar sbb nk kuasa....melayu bodoh je yg sokong pkr....mula2 penag dpt kat cina pas ni mlaysia plak....